Dejt me mormor!

Idag blev de dejt me Sams mormor..  Hon kom vid 12 tiden o så gick vi ner på stan..
Kollade lite på lindex o kappahl.. mamma köpte en jättesöt klänning me tillhörande tights till en på Erlands jobb som precis fått en liten.. O självklart blev inte Sam utan.. han valde ett par supertuffa jeans, pikébody o två par strumpor, som mormor pröjsade.. =) Kollat på dom jeansen innan, vet inte varför ja inte köpt dom, kanske att ja känt att de vatt för "hårda".. men nu va de halva reapriset så han va ju tvungen o ha dom.. =) Får imviga dom på morbrors kalas i helgen!
Gick upp en runda på dinomin o kollade lite oxå.. ja köpte en ny gosefilt till Sam..
Efter lite shopping så avslutade vi me en fika! Sam vaknade lägligt, o åt citron, inte en enda sur min haha.. men grinade illa av tomaten! =)
Nu ikväll har vi inte hunnit me så mycke, tiden har typ bara gått.. dammsugat lite o så fick Sam ett skönt bad innan de va dags för sängen!








Ska snart färga håret, va evigheter sen de hände sist! Alldeles brun upptill.. som tur e ser man kanske inte utväxten så mycke eftersom ja e ganska mörk i vanliga fall, men JAG lägger märke till de varje gång ja kollar i spegeln så nu måste ja verkligen färga de! Mörkbrun.. =) Köpte färg till Danny me, annars blir de väl ett fasligt liv.. hehe..
Imon ska ju Sam till doktorn o kolla lilla örat, undrar sååå va han kommer säga om de! Återstår o se..



Kommentarer
Postat av: Jessika

Lycka till hos doktorn i mon... :)

2009-01-20 @ 22:03:54
URL: http://piicniic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0