Ikea!

Blev Ikea idag me Dannys mamma o Benneth! Så hela dagen har gått till de..
Vi hade ju nästan bestämt oss för de svarta köket men när vi såg de i verkligheten så gillade vi de inte alls.. vi fastnade för ett lite "äldre" kök i naturvit färg.. tog bort o la till lite som vi själva ville o de blev verkligen sååå snyggt!! =) Vi valde jättemörk bänkskiva, nästan svart.. de e svarta handtag till lådor o så, så de blev kanon! Fick även plats me diskmaskin o den har vi byggt in så den ser ut som ett av alla skåp.. sen hade dom bara frys o kyl i silver o vi vill inte bryta me fler färger så de ska vi avvakta lite me, även ugnen.. o just frys o kyl till detta köket va lite speciellt, inte som vi vill ha de iaf.. den nya micron e typ inbyggd i väggen, den hade vi me lite problem me innan, men allt löste sig när vi gjorde ritningen på ikea!
Valde ut golv till vardagsrummet o vårt sovrum oxå.. även dom såklart skitfina! =) Ja valde ett vitt laminatgolv till vårt sovrum! Sen hittade vi ett jättefint tvättställ i jättemörkt trä, ganska brett, egentligen ville vi ha ett me två handfat men får inte plats me de, men detta vi hittade e bredare än ett normalt iaf.. köpte tillhörande spegelskåp o hylla för typ handdukar o sånt.. Gick lite till o så blev de lite smågrejer.. köpte till lite till den svarta servisen,  o så hade de kommit in skitfina större koppar till den serien, så dom blev de me.. =)
O ja hade såklart lagt lampor i vagnen att ha under skåpen (ovanför bänkarna) i köket.. som aldrig blev betalda, upptäckte de när vi kom ut.. jaja, pinsamt om de hade tjutit! =)
Sam har vatt en ängel hela dagen, som vanligt hihi..
Nu e Danny o hämtar kebab, riktigt hungrig o alldeles för trött för o ställa mig vid spisen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0