Thåström!

Igår bar de av till Kristianstad o Thåström!
Stress stress stress!
Biljetterna gick inte att hämta ut på pressbyrån o vi hann absolut inte upp till Wiedenborgs.. fick hoppa på tåget.. pratade me Cissi o Jimmy ett antal gånger för o kanske försöka lösa situationen men de gick inte... så brillianta ja kom ju på att Maxi me har atg hehe så Jimmy bokade en taxi till oss som stod o väntade när vi kom fram till Kristianstad.. Dåren trodde vi vunnit biljetter på MAX.. hahahaha ja trodde ja skulle dö av skratt när han snällt stannar vid Max.. Han får köra i 200 till Maxi.. hahaha! Vi hade en kvart på oss att hämta ut biljetterna! Vi hann iaf... =) Nångång ska väl turen va me..
O så hade vi inte hunnit äta nåt heller o vi hade 2 timmar på oss till Thåström skulle börja så vi letade upp ett trevligt ställe för lite mat o dryck =)




 

Efter maten bar de då av till självaste konserten.. påvägen hittade ja en kompis haha!



O så va de dags för THÅSTRÖM

   

   

   

 

Filmade en del me men får lägga ut de på Facebook sen.. =)
Va en trevlig kväll.. men faaan va mina fötter värkte!! Hade klackar för en gångsskull.. att en stooor tjej stod stadigt på min fot o vägrade typ flytta sig o efter vilan på tåget hem o Danny sen ska sätta på mina skor igen, på fel fot, gjorde inte saken bättre! Haha! Märkte de när ja kom hem dessutom, hade ju redan så sjukt ont i fötterna!
Drack knappt ingenting igår, så va inte alls bakis idag.. najs de!


Kommentarer
Postat av: Cissi

Skönt med en kul kväll, utan barn! Men varför åt ni inte på MAX?????? Ni va ju ändå där! Ni kunde ju tagit ett varv i driven!

2009-03-29 @ 19:24:39
Postat av: Crawfoord

Ser ut som ni hade trevligt :)

2009-03-30 @ 02:55:39
URL: http://www.metrobloggen.se/osc

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0