Mammas 50 års "partaj" =)

Kändes verkligen att de va fredag igår! Varken ja lr Sam ville stiga upp när klockan ringde.. annars brukar han glatt vakna, men inte igår...
Ja hade prov.. o de va inte så avancerat när ja väl fick de framför mig.. Efter första delen som va individuell skrivning skulle vi ha gruppskrivning.. De va inte heller så svårt.. Etiken e nog lättare än ja först trodde..

Väl hemma stressade ja me mammas present.. hade inte haft tid o fixa de nån annan dag..
O vid 5 tiden åkte vi dit..

Bjuder bara på några bilder..

Sam e redo för o åka på kalas...Hos mamma! Va en trevlig kväll!

Idag e de lördag då.. Danny e hos sin pappa just nu o hjälper honom me nåt.. Chavve o Uffe va nyss här..
Ikväll blir de o måla lister förmodligen!

Imon ska mamma firas på Hasslö hos mormor, Sam ska följa me..

Förresten, de har suttit en så söt katt utanför dörren o skrikit i några dagar nu.. Igår kom han inte till oss o fick lite mat (så nu blir man väl aldrig av me den) han har sovit över hos oss oxå.. =) Sov mellan mig o Danny hela natten o kurrade som bara den..
Vet inte vart den kommer ifrån.. men han har ett litet hem under boden här utanför, nån grop där han går in i o sen under boden.. stackarn..
Just nu e han här inne igen.. ligger under bordet o ålar sig..

En gul, långhårig katt.. Ingen som saknar den?? =)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Angående katten, så tror jag att det står en lapp i espehallen, angående en person som saknar sin katt. Tror den var gul.....Minns inte riktigt det var några dagar sen som jag läste lappen. Gå dit och läs, kanske är det den katten de saknar. För de som saknar katten bor också på lugnet.

2009-10-10 @ 15:39:37
Postat av: Emmy

hej hej!! Allt bra?? Ja..visste går tiden fort.. går inte om jämföra me förra gången=) Vi ses gärna nån dag.. jobbar bara imorn me.. sen har vi all tid i världen!=) har du mycke me skolan o allt?? kram

2009-10-11 @ 14:32:13
URL: http://emmyroxi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0