Fika o shopping!

Ja, Sam o Jessika tog 12 tåget in till Karlskrona för o träffa Emmy o Roxanna.. fikade på 3G en bra stund, matade våra små hjärtan sen tog vi en runda på stan.. Roxi vägrade ligga i sin vagn så de blev bärselen för hennes del, där njöt hon en stund hos mamma innan de blev obekvämt så hon o Emmy fick bege sig hem.. Men lite hann vi me allihopa! =)
Ja, Sam o Jessika fortsatte en stund.. Hittade ett par jeans o en luvtröja till mig själv o två par byxor o en body till Sam.. Bodyn va ju bara fööör söt alltså! Med texten "Dont you wish your baby was cute as me" haha!  De va ju liksom bara ett måste =) Finns så mycke fint!
Va även i behov av ett fotoalbum till Sam, framkallat så många kort som måste sättas in.. o så blev de en födelsedagspresent till pappa me.. får handla mer till honom efter hand som dagarna löper på fram till han fyller, hittade inte så mycke i kna som ja vet faller han i smak..
Orkar inte skriva mer för idag, vatt en lååång dag o e så trött nu.. måste äta me innan de blir sängen! Imon blir de en runda till me mamma o Danny =)

Nattinatti på er!










HAHA!


Kommentarer
Postat av: emmy

störda e ni;-) Åh..va fin bilden på mej o lilla Roxi blev.. den måste du skicka till mej?=)

2008-08-26 @ 22:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0