Fika me tant Jessika.. ;)

Imorse såg de inte ut att bli mycke till väder men när vi vaknat efter en liten vilostund på fm va de strålande sol.. skrev till Jessika redan igår, kände för en fika lr nåt idag.. så hon svarade imorse o va på g.. tänkte föreslå en promenad då men tänkte sen på hennes rygg.. vill ju inte att hon ska behöva lida mer än va hon redan gör.... så de blev en fika på Jekyll idag istället.. blev ju dock en liten promenad både dit o hem.. ;)
3 timmar sprang iväg fort! Skvaller o prat om helgen som vatt.. =)
Ja, ja säger då de........
Har faktiskt haft min skinnjacka idag, va inte igår precis.. köpte den när ja va gravid ju o va inte länge man kunde ha den då, jo oknäppt iofs.. sen blev de ju sommar o då va den alldeles för varm, hade nog smält i solen! Sen har de blivit några andra jackor så man hade nästan glömt bort den! Sam ska me få en snart, så sött ju! =) Pappa har bestämt att första skorna till honom ska va converse, o ja har bestämt skinnjackan.. en supertuff Sam helt enkelt! =)

Sam har precis somnat.. fått en förmåga att vända sig på tvären i sängen så får gå in ett antal gånger o lägga honom till rätta igen.. den lille filuren!
Blev en bruschetta på Jekyll men de va ju ett tag sen så ska göra mig nåt o äta nu..
Sen blir de tvn en stund o läggdags i tid!

Nyvaken Sam o Jessika..


Kommentarer
Postat av: emmy

så fina ni e!! Hoppas ni hade en trevlig fika=) måste ses snart!=) kraaam

2009-01-15 @ 23:24:27
Postat av: Cissi

Dom coneverse som finns för så små har inget stöd runmt foten, så ha dom innan han börjar gå, annars kan de bli felbelastat! Litet tips bara!

2009-01-16 @ 07:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0