Lite av varje idag..

Sam vaknade redan halv 5 imorse.. kan säga att ja va inte jättesugen på o stiga upp då.. men efter välling så somnade han om o sov till halv 8, va bättre! =) O när papsen vaknat o alla gjort sig redo så blev de ner till stan.. har sagt  ett bra tag att vi ska köpa en ny vagn till Sam, o de blev av idag! =) Betydlig skillnad mot den andra!!
Efter de bar de av mot Hindrikssons, skulle ha färg o lite annat.. Så Danny har börjat måla vardagsrum o matsalsrum nu ikväll.. Kommer bli jättesnyggt! =)
Hämtade kebab på hemvägen för klockan va mycke o hann inte laga middag innan Danny skulle börja jobba, åt på trädgården o när vi ätit klart o så stack ja o Sam hem till lägenheten för han behövde oxå äta! Visste inte alls va vi skulle hitta på efter de, orkade inte sitta här hemma iaf o kände att ja ville röra på mig lite så de blev promenix ner till brunnsparken, skulle ju matat änderna men inte en and i sikte, inte nånstans.. konstigt.. =) Kollade in i Veras Hus när vi ändå va där, hittade massa fint som skulle sitta fint på Sam =P men har inte råd me de just nu..
Ville inte gå hem därefter heller så vi bestämde träff me Sara, Nova o Robin i lekparken.. Sen blev de till slut hemfärd..

Sams nya vrålåk! =)
Va Danny som valde vagn..



Förevigade lite natur i brunnsparken.. =)





   




Nova gungar Sam, jättekul.. =)





 


Sovit kasst inatt, så blir nog sängen ganska tidigt ikväll.. men blir o slösurfa tills Danny kommer hem..

Mysig helg på alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0